Servicii

Servicii Psideea. Fii curios!

Felul în care am scris despre serviciile mele reprezintă o pecete personală. Mă definește!
Vreau să știi, înainte de a-mi călca pragul, care îmi este viziunea. Mai exact, în ce fel gândesc eu , specific, felul în care te pot susține.
Trăim într-o lume în care timpul e o resursă foarte semnificativă, prin urmare vreau să evit pe cât posibil să avem așteptări diferite și să îl pierdem inutil.
În prezentarea serviciilor voi păstra un tipic similar ca să își fie ușor să mă urmărești și apoi să iei decizia cea mai bună pentru tine, în cunoștință de cauză.
Mai întâi te voi întreba dacă te regăsești în câteva situații specifice fiecărui tip de terapie.
Apoi, cu transparență, onestitate și autenticitate îți înfățișez rând pe rând pentru fiecare dintre serviciile pe care le ofer:
1.Ce presupune
2.Cum se derulează
3.Care sunt avantajele
4.Care sunt limitările
5.Care sunt amenințările
6.Ce oportunități oferă
7.Care sunt costurile
Am ales această variantă de prezentare pentru că dincolo de decizia ta că ai nevoie să îți îmbunătățești calitatea vieții, să treci de o etapă dificilă, să înveți cum poți repara relații consumative cu cei semnificativi, rolul meu este acela de a te preveni despre implicațiile asumării unui demers terapeutic.
Mă refer aici la faptul că dincolo de ușa cabinetului meu, munca pe care o ai tu de făcut este una de fiecare zi. Este musai să fii consecvent, conștient, obiectiv în toate deciziile pe care le iei. Nu va fi ușor, pentru că orice proces de schimbare implică înțelegerea fricilor, acceptarea furiei, resemnificarea pierderilor.
Însă, odată trecut prin acest proces reușita ta va consta în crearea de obișnuințe sănătoase. Odată ce le vei înțelepți îți va fi semnificativ mai ușor să te întremezi data următoare când viața îți va dezvălui partea-i gri din nou si din nou. Pentru că viața își ține cursul. Tu ești cel care decide să o ia foarte în serios sau nu! 😊

Imagini de pe freepik.com by freepik, upklyak, jcomp, rawpixel.com