Psideea – Servicii clasice de consiliere si psihoterapie

servicii clasice psihoterapie
Consiliere si psihoterapie

Psideea servicii clasice de consiliere si psihoterapie se desfășoară în cabinet (online în cazurile specificate) respectând câteva principii:

  • Ședințe de consiliere individuale desfășurate  săptămânal în limita a 50 de minute, în care împreună identificăm dificultățile din viața ta și găsim strategii viabile pentru depășirea acestora. Costurile sunt de 180 de lei pe ședința. Acestea se pot desfășura și online în funcție de preferințele tale.
  • Ședințe de consiliere a familiei, desfășurate  săptămânal în limita a 90 de minute, în care împreună (părinți/ părinte și copil/ copii și psihoterapeut) identificăm dificultățile din viața voastră și găsim strategii viabile pentru depășirea acestora. Costurile sunt de 230 de lei pe ședință. Aceste nu  pot  fi desfășura online.
  • Ședințe de consiliere a cuplului, desfășurate  săptămânal în limita a 90 de minute, în care împreună (ea, el și psihoterapeut) identificăm dificultățile din viața voastră și găsim strategii viabile pentru depășirea acestora. Costurile sunt de 230 de lei pe ședință.
  • Ședințe de consiliere a copilului (copii sub 12 ani), desfășurate săptămânal, în limita a 90 de minute, în care împreună (copilul, cel puțin unul dintre părinți și terapeutul) ) identificăm dificultățile din viața voastră și găsim strategii viabile pentru depășirea acestora. Costurile sunt de 230 de lei pe ședință. Acestea nu  se pot desfășura online.
  • Ședințe de consiliere a adolescentului ( adolescenți 13 – 18 ani) desfășurate săptămânal, în limita a 90 de minute, în care împreună (adolescent, psihoterapeut și un părinte) identificăm dificultățile din viața voastră și găsim strategii viable pentru depășirea acestora. Aceste ședințe vor avea 2 părți: 60 de minute ședința adolescent- psihoterapeut, 30 de minute ședința adolescent -psihoterapeut- părinte). Costurile sunt de 230 de lei pe ședință.

Avem la dispoziție un spațiu confortabil, ușor accesibil dar care asigură discreție.

Psideea servicii clasice de consiliere și psihoterapie este parte a sistemului pe care am incercat să îl creez cu gândul la tine și la modul în care eu să fiu cea care vine în ajutorul tău atunci când ai nevoie!