Psideea – Psihoterapie online

Psideea – Psihoterapie online este parte integrantă din sistemul pe care l-am construit gândindu-mă la tine și bazându-mă pe concepte ca : mai simplu, mai ușor, mai accesibil.

Profesional

psideea - psihoterapie online
Consilierea psihologică online se desfășoară într-un cadru organizat, în deplină siguranță și în intimitatea relației consiliat – consilier.

Comod

psiholog iasi
Dialogul online îți oferă o mai mare libertate de acces la sfaturi profesionale, putând optimiza la maximum timpul disponibil.

Accesibil

psideea - psihologie online
Accesul la terapie nu trebuie sa fie neapărat costisitor. Reduci din costurile aferente deplasării și crești rapiditatea accesului la opinii profesionale.

Eficient

psideea - psihoterapie online
Terapia online și-a dovedit eficiența. Studii efectuate in pandemie au reliefat aportul adus de aceasta la rezolvarea eficientă a situațiilor de criză.
psideea - psihoterapie online
Psideea psihoterapie online

Dacă vrei să găsim împreună soluții pentru situații de criză sau ai nevoie de un profesionist alături de care să construiești un plan pentru un viitor mai aproape de idealul tau, putem face asta eficient, comod și din intimitatea spațiului tău personal.

Ședințe de consiliere individuale desfășurate  săptămânal în limita a 50 de minute, în care împreună identificăm dificultățile din viața ta și găsim strategii viabile pentru depășirea acestora. Costurile sunt de 180 de lei pe ședința.

Ședințe de consiliere a cuplului, desfășurate  săptămânal în limita a 90 de minute, în care împreună (ea, el și psihoterapeut) identificăm dificultățile din viața voastră și găsim strategii viabile pentru depășirea acestora. Costurile sunt de 230 de lei pe ședință.

Ședințe de consiliere a adolescentului ( adolescenți 13 – 18 ani) desfășurate săptămânal, în limita a 90 de minute, în care împreună (adolescent, psihoterapeut și un părinte) identificăm dificultățile din viața voastră și găsim strategii viable pentru depășirea acestora. Aceste ședințe vor avea 2 părți: 60 de minute ședința adolescent- psihoterapeut, 30 de minute ședința adolescent -psihoterapeut- părinte). Costurile sunt de 230 de lei pe ședință.

Psideea – psihoterapie online este soluția mea pentru o lume în continuă schimbare, în care ușile nu mai au o formă fizică, ci sunt acum accesibile din siguranța propriului tău cămin.

Folosește informațiile din pagina Contact sau Programari și vom stabili când și cum putem construi împreună planul în care tu să ai încredere!

Fotografii de pe www.freepik.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *